Urządzenia i Akcesoria
Paprikasoep met basilicumschuim
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 porties
Składniki
-
rode paprika in stukken1
-
gele paprika in stukken1
-
ui gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
olie30 g
-
water200 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
room100 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
suiker1 snuifje
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
melk150 g
-
verse basilicum enkel de blaadjes, waarvan 2 mooie blaadjes opzij gezet10 takjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
12 g