Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette
TM6 TM5

Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette

4.5 (429 ocen)

Składniki

  • 400 g Wasser
  • 4 Eier
  • 1 Dose Thunfisch, in Öl (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
  • 100 g Schmand
  • ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
  • ½ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
  • 1 Baguette
  • 1 Avocado, reif, in dünnen Scheiben

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2094 kJ / 500 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r708757