Urządzenia i Akcesoria
Carrot and coriander soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
rice60 g
-
lemon zest or orange zest (5 x 2 cm)1 - 2 pieces
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
carrots cut into pieces450 g
-
red onion (approx. 150 g), cut into halves, to taste1
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
full cream milk400 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
butter70 g
-
fresh coriander roots and stems included, plus extra leaves for garnishing5 sprigs
-
pouring (whipping) cream300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
772.3 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1548 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
29.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
18.8 g