Terrine aux restes de viande
TM6 TM5

Terrine aux restes de viande

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 500 g de restes de viande cuite
  • 200 g de lardons
  • 100 g d'oignon
  • 100 g d'échalotes
  • 6 brins de persil frais
  • 2 branches de thym frais
  • 50 g de cognac
  • 8 g de sel
  • 5 g de poivre moulu
  • 1 œuf

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
655.5 kJ / 156.2 kcal
Białko
19.4 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
0.6 g
Sód
803 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r707392