Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
TM6 TM5

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

5.0 (5 ocen)

Składniki

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter

  • 2 oz cocoa butter, red

Passion Fruit Ganache

  • 2 oz passion fruit purée
  • 1 oz glucose (see Tip)
  • 4 oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    lub 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks

Chocolate Shell

  • 10 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    lub 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Finishing the Chocolate Shell

  • 6 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    lub 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
707 kJ / 169 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
1 g
Sód
19 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r703874