Wersje kompatybilne
Petits chaussons à la tomate et au fromage de brebis
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de farine de blé
- 180 g d'eau
- 1 c. à soupe de graines de pavot
- 1 pincée de sel, et un peu pour la garniture
- 100 g de fromage de brebis basque, en morceaux
- 250 g de tomates concassées en conserve, égouttées
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- du poivre moulu
- salade verte, pour le service (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1466 kJ / 349 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r703826