Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia

Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia

4.0 27 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di acqua
  • 600 g di patate a pasta farinosa
  • 3 pizzichi di sale
  • 130 g di farina tipo 00
  • 100 g di salsiccia a pezzi
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di spinaci baby freschi
  • burro fuso, a piacere
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 341.2 kcal / 1427.7 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 52.5 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 301.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji