Wersje kompatybilne
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de pâtes sèches, type spaghetti complet
- sel
- 2 avocats mûrs, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de basilic frais, effeuillés
- le jus d'1/2 citron jaune
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 30 g de pignons de pin
-
1
pincée de piment, en flocons
lub 1 pincée de piment d'Espelette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2248 kJ / 540 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r700158