Tarte filo aux petits pois et crème de chèvre
TM6 TM5 TM31

Tarte filo aux petits pois et crème de chèvre

3.3 (6 ocen)

Składniki

  • 200 g de fromage blanc, 0% m.g.
    lub 200 g de skyr
  • 200 g de fromage de chèvre frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 200 g de petits pois, frais ou surgelés
  • 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 5 radis roses, en très fines lamelles

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1393 kJ / 333 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r700154