Wersje kompatybilne
Menú: Crema de champiñones. Filetes de pavo con verduras y salsa cremosa de queso
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 600 g de filetes de pechuga de pavo
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 35 g de aceite de oliva
- 830 g de agua
- 300 g de champiñones frescos en cuartos
- 100 g de cebolla en trozos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 60 g de apio en trozos
- 60 g de nabo en trozos
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 400 - 600 g de verduras variadas en trozos de 3-4 cm (calabacín, pimiento, brócoli, champiñón, etc.)
- 1 huevo
- 1 cucharada de harina de trigo
- 100 g de queso cremoso
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1487 kJ / 355 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 896.5 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r699200