Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
Mascarpone Cream
-
mascarpone8 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
confectioners sugar2 oz
Pancakes
-
egg whites, from large eggs chilled3
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
buttermilk12 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
unsalted butter melted and cooled2 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
baking powder4 tsp
-
salt1 tsp
-
non-stick cooking spray to grease
Assembly
-
maple syrup to serve
-
fresh berries to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
369 mg
Białko
6 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
32 g