Tagliatelle fresche ai funghi porcini

4.5 39 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Pasta
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 - 200 g di funghi porcini freschi a fette
    50 g di funghi porcini secchi, a fette
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1200 g di acqua
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1535.8 mg
Białko 14.5 g
Kalorie 2043.4 kJ / 488.4 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 59.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji