Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

3.6 138 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di pecorino (opcjonalnie) a pezzi (3 cm)
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di cipolle
  • 150 g di guanciale di maiale a listarelle (1 cm)
    150 g di pancetta di maiale, a cubetti
  • 350 g di spaghetti
  • 3 uova
  • 1 tuorlo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 30.7 g
Kalorie 2540 kJ / 607 kcal
Tłuszcz 27.5 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 63.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji