Salada grega de espelta
TM6

Salada grega de espelta

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 300 g espelta descascada
  • 550 g água
  • 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
  • 50 g azeite
  • 200 g queijo feta, esfarelado
  • 150 g pepino cortado em cubos
  • 70 g cebola roxa cortada em lâminas
  • 50 g azeitonas s/ caroço
  • 10 tomate-cereja cortado em metades
  • Pimenta q.b. p/ temperar

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2194.8 kJ / 524.3 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
58.6 g
Tłuszcz
26.1 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Błonnik
10 g
Sód
884 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r696417