Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
TM6

Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe

4.0 (7 ocen)

Składniki

Sfoglie di mais

  • 500 g di acqua
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale grosso
  • 100 g di farina di mais

Mousse di baccalà

  • 300 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
  • 300 g di panna fresca liquida
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 3 filetti di acciuga sott'olio
  • 4 - 5 pomodori secchi sott'olio, a fette sottili
  • prezzemolo tritato q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
941 kJ / 225 kcal
Białko
8.9 g
Węglowodany
10.4 g
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r695872