Wersje kompatybilne
Cannelloni di quinoa al ragù di tacchino (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crêpes di quinoa (senza glutine)
-
250
g di bevanda a base di soia, non dolcificata
lub 250 g di bevanda a base di mandorle, non dolcificata - 100 g di farina di quinoa
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
Ragù di tacchino
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di sedano, a pezzi
- 30 g di carota, a pezzi
- 30 g di scalogno, a pezzi
- 400 g di tacchino macinato
- 1 pizzico di sale
-
100
g di acqua
lub 100 g di vino bianco
Besciamella (senza glutine)
-
500
g bevanda a base di soia, non dolcificata
lub 500 g di bevanda a base di mandorle, non dolcificata - 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di farina di quinoa
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1008 kJ / 480 kcal
- Białko
- 38.7 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r695866