Urządzenia i Akcesoria
Focaccia dolce alle mele
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porzioni
Składniki
-
1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato15 g di lievito di birra fresco
-
15 g di miele
-
250 g di latte
-
320 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
-
180 g farina tipo 0 + q.b.
-
20 g di burro a pezzi.
-
40 g zucchero
-
1 cucchiaino colmo di sale
-
3 mele
-
1 limone il succo
-
2 - 3 cucchiai di zucchero di canna
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
820 kJ /
196 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy