Urządzenia i Akcesoria
Torta mele e zenzero al Varoma
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette
Składniki
-
20 g di zenzero, radice fresca pelata
-
220 g di mele a pezzi
-
125 g di zucchero grezzo
-
1 arancia la scorza (senza la parte bianca)
-
125 g di burro a pezzi + q.b.
-
3 uova
-
180 g di farina tipo 00
-
½ bustina di lievito in polvere per dolci
-
1000 g di acqua
-
panna montata a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3.7 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Una nuvola di dolcezza
6 Przepisów
Włochy
Włochy