Urządzenia i Akcesoria
Inmune
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porciones
Składniki
-
5 g de espirulina en polvo
-
80 g de betabel pelado
-
80 g de pepino pelado, sin semillas
-
30 g de espinaca
-
1 cda de jugo de limón
-
350 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
35 mg
Białko
2 g
Kalorie
130 kJ /
31 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JUGOS DETOX
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk