Fermented Carrots
TM6

Fermented Carrots

2.0 (5 ocen)

Składniki

  • 21 oz carrots, cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)
    lub 21 oz rainbow carrots, cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)
  • 4 tsp sea salt, divided between jars
  • 1 tsp fresh mixed herbs of your choice per jar (e.g., thyme or rosemary) (see Tip)
  • 9 oz water
  • 1 oz lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 Total recipe
Kalorie
1439 kJ / 344 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
25 g
Sód
2.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691978