堅果乳酪全麥麵包
TM6 TM5 TM31

堅果乳酪全麥麵包

5.0 (13 ocen)

Składniki

  • 橄欖油, 少許,多備一點刷油用
  • 160 克 水
  • 10 克 蜂蜜
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 250 克 高筋麵粉
  • 50 克 全麥麵粉, 多備一些撒粉用
  • ½ 茶匙 鹽
  • 30 克 奶油乳酪
  • 50 克 綜合堅果 (如:杏仁果、核桃等)

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
2898 kJ / 692 kcal
Białko
22.256 g
Węglowodany
77.793 g
Tłuszcz
32.57 g
Błonnik
4.211 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r69064