Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
TM6 TM5

Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)

4.5 (13 ocen)

Składniki

  • ½ vanilla bean
  • 2 oz sugar
  • 3 ½ oz unsalted butter, diced, room temperature
  • 4 ½ oz all-purpose flour
  • 2 oz potato starch
  • ⅛ tsp baking powder
  • ¼ tsp salt
  • 4 large egg yolks, cooked (see Tip)
  • confectioners sugar, to dust

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
322 kJ / 77 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0 g
Sód
26 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r689461