Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
TM31 TM5 TM6

Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 120 g iogurte grego
  • 8 pés de hortelã, só as folhas
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 30 g coco ralado
  • 250 g água
  • 260 g ervilhas descongeladas
  • 45 g chalotas
  • 1 limão (raspa e sumo)
  • 60 g queijo feta
  • 20 g farinha
  • 2 ovos
  • Pão ralado q.b. p/ envolver
  • Azeite q.b. p/ regar

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
673.7 kJ / 161 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
16.4 g
Tłuszcz
7.2 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Błonnik
4.7 g
Sód
521.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68926