
Urządzenia i Akcesoria
Linguine ai gamberoni
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
3 rametti di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
-
8 gamberoni giganti freschi interi e puliti, le teste e le code separate
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 spicchio di aglio
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe
-
20 g di brandy
-
50 g di vino bianco secco
-
400 g di passata di pomodoro
-
320 g di pasta tipo linguine
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
28.3 g
Kalorie
2485 kJ /
594 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
65 Przepisów
Włochy
Włochy