Chinese-style stir-fried vegetables
TM6 TM5

Chinese-style stir-fried vegetables

4.7 (309 ocen)

Składniki

  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled, to taste
  • 30 g peanut oil
  • 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 - 2 tsp oyster sauce or soy sauce

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
466.1 kJ / 111 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
5.6 g
Tłuszcz
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
4 g
Sód
172.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68693