Sauce au roquefort
TM6 TM5 TM31

Sauce au roquefort

4.8 (394 oceny)

Składniki

  • 40 g d'échalotes
  • 50 g de beurre, coupé en morceaux
  • 160 g de roquefort, coupé en morceaux
  • 180 g de crème fraîche épaisse
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de fécule de maïs (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1643 kJ / 398 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
39 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68682