Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatloaf
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g topside beef or rump steak, slightly frozen, cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs
- 50 g fresh breadcrumbs
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 8 - 10 slices prosciutto
- 2 slices double smoked ham, cut into halves
- 90 g mozzarella or Edam, wax removed, cut into cubes (2 cm)
- oil, for greasing
Mushroom sauce
- 1 spring onion/shallot, trimmed, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 200 g fresh mushrooms, roughly cut into slices
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g white wine
- 380 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 - 800 g mixed vegetables, (e.g. beans, potato, carrot), cut into slices
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp dry Marsala wine (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2044.5 kJ / 486.8 kcal
- Białko
- 41.2 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1154.3 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68550