
Urządzenia i Akcesoria
松茸鸡汤配荷叶夹饼及京酱肉丝
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
水 ,依面粉的吸水性调整150 - 160 克
-
干酵母粉 (约3克)½ 满茶匙
-
糖25 克
-
面粉 ,建议选择中筋面粉300 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
鸡 ,切大块700 克
-
油 ,涂抹用2 汤匙
-
水1740 克
-
干松茸10 克
-
猪里脊肉 ,切丝300 克
-
生抽5 克
-
老抽5 克
-
料酒10 克
-
淀粉5 克
-
京葱 ,只取葱白200 克
-
油40 克
-
甜面酱50 克
-
盐 ,依个人口味调整1 - 2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
784.3 kcal /
3278.3 kJ
Białko
54 g
Tłuszcz
33.7 g
Węglowodany
67.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
1626.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny