Urządzenia i Akcesoria
Paris-Brest
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
10 porții
Składniki
Crema de patiserie
-
lapte375 g
-
unt15 g
-
ouă3
-
zahăr30 g
-
amidon de porumb75 g
Pasta de praline
-
alune de pădure, prăjite decojite220 g
-
zahăr250 g
-
sirop de glucoză20 g
-
apă1070 g
-
oțet alb50 g
Aluatul de choux și crema cu alune
-
apă150 g
-
unt tăiat bucăți80 g
-
sare1 priză
-
zahăr2 lingurițe
-
făină120 g
-
ouă dintre care unul bătut ușor4
-
frișcă lichidă, 35% grăsime230 g
Glazura și asamblarea
-
zahăr brun moale10 g
-
zahăr pudră plus pentru pudrat85 g
-
extract natural de vanilie1 linguriță
-
apă fierbinte (vezi recomandări)25 - 30 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
98.4 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
2287.7 kJ /
544.7 kcal
Tłuszcz
34.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Atât de dulce!
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy