Thai red curry paste
TM6 TM5

Thai red curry paste

4.7 (121 ocen)

Składniki

  • 2 tbsp coriander seeds
  • 8 fresh long red chillies, deseeded if preferred, cut into pieces
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 tbsp ground paprika
  • 8 garlic cloves
  • 4 limes, zest and juice only, no white pith
  • 4 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 100 g peanut oil or 100 g grapeseed oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
626.6 kJ / 149.2 kcal
Białko
1.4 g
Węglowodany
2.6 g
Tłuszcz
13.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
5.7 g
Sód
23 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68365