Urządzenia i Akcesoria
Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
570 g
Składniki
-
Vollmilchschokolade in Stücken340 g
-
Maracujafruchtsaft150 g
-
Feinkristallzucker25 g
-
Butter in Stücken60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 570 g
Sód
238 mg
Białko
35 g
Kalorie
10419 kJ /
2488 kcal
Tłuszcz
158 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
95 g
Węglowodany
230 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Macarons
12 Przepisów
Austria
Austria