Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
TM6 TM5

Lentil, Spinach and Cauliflower Purée

4.0 (12 ocen)

Składniki

  • 50 g tinned lentils, rinsed drained
  • 50 g cauliflower florets, washed, cut in small florets
  • 500 g water
  • 50 g breast milk
    lub formula milk
  • ¼ tsp sweet paprika
  • 15 g fresh baby spinach, washed

Wartości odżywcze
na 60 g
Kalorie
205.5 kJ / 49.1 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
5.9 g
Tłuszcz
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
1.9 g
Sód
59.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r679619