Cannelloni di zucca

Cannelloni di zucca

4.5 14 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 300 g di farina + q.b.
  • 3 uova
  • 1 ½ cucchiaio di acqua
Ripieno
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di amaretti
  • 500 g di polpa di zucca gialla a tocchetti (4-5 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di pangrattato
  • 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
  • 50 g di mostarda (opcjonalnie) di pere
Terminare la preparazione
  • 20 g di burro
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di pancetta di maiale a fette
  • 150 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 465 kcal / 1946 kJ
Białko 21.6 g
Tłuszcz 21.7 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji