Tagliolini alla zucca

Tagliolini alla zucca

4.6 80 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di burro
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di verdure miste (gambi di sedano, carote e cipolle) a pezzi (2-3 cm)
  • 400 g di carne trita di manzo
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 320 g di tagliolini all'uovo
  • 60 g di vino bianco secco
  • 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di speck a cubetti (1-2 cm)
  • 800 g di zucca gialle decorticata e a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 433 kcal / 1811 kJ
Białko 28.9 g
Tłuszcz 19.7 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji