Penne con le cozze

Penne con le cozze

3.5 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 1000 g di cozze fresche pulite
  • 900 g di acqua circa
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di penne rigate di ottima qualità (cottura 12 minuti)
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 465 kcal / 1945 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 65.6 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji