Urządzenia i Akcesoria
Pasta e piselli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
30 g di cipolla
-
100 g di pancetta di maiale a cubetti
-
350 g di piselli surgelati
-
700 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
1 dado per brodo vegetale1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
-
350 g di pasta tipo ditalini
-
1 pizzico di pepe
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
22.3 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
74.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta
65 Przepisów
Włochy
Włochy