Spaghetti al ragù bianco di agnello

Spaghetti al ragù bianco di agnello

2.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di carote a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 70 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di polpa di agnello magra a cubetti (2x2 cm)
  • 1 foglia di alloro fresca o secca
  • 80 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 60 g di olive nere denocciolate a metà
  • 100 g di vino bianco secco
  • 50 g di acqua + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe + q.b.
  • 450 g di spaghetti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 43.5 g
Kalorie 2929 kJ / 700 kcal
Tłuszcz 21.4 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 84.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji