Wersje kompatybilne
Schiacciata con salmón ahumado y bayas de goji
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de harina de trigo
- 150 g de jugo de betabel, natural, sin azúcar
- 5 g de levadura seca instantánea
- 1 cda de miel
- 20 g aceite de oliva, plus extra for greasing
- 120 g de agua
- ½ cdita de sal
- 3 - 4 ramita romero, in pieces, plus extra for garnish
- 1 - 2 cebolla morada, en rodajas delgadas
- 1 - 2 pizcas de sal gruesa
- 100 g salmón ahumado, rebanado
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 514 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r673335