Urządzenia i Akcesoria
Mattoni di pan di zenzero
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 35 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
1 uovo
-
100 g di zucchero
-
100 g di burro morbido a pezzi
-
250 g di farina tipo 00
-
2 cucchiai di zenzero in polvere
Glassa reale
-
190 g di zucchero
-
1 albume
-
¼ di cucchiaino di cremor tartaro
-
½ cucchiaino di glucosio
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
40.7 g
Kalorie
12464 kJ /
2979 kcal
Tłuszcz
91.1 g
Błonnik
8.7 g
Węglowodany
494.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natale con Bimby
21 Przepisów
Włochy
Włochy