Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
TM6 TM5 TM31

Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

4.9 (33 oceny)

Składniki

  • 30 g stale bread, broken in pieces
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g water
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
  • 50 g pancetta, finely diced
  • 20 g unsalted butter, at room temperature
  • 8 scallops, large, coral removed
  • 2 Tbsp oil
  • lemon juice, freshly squeezed, for serving
  • fresh thyme leaves, chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
978.6 kJ / 233.9 kcal
Białko
8.9 g
Węglowodany
12.6 g
Tłuszcz
16.7 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
2.2 g
Sód
556.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r673111