Urządzenia i Akcesoria
Napój z grejpfruta i czerwonej porzeczki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 szklanek
Składniki
-
300 g czerwonej porzeczki, świeżej
-
1 czerwony grejpfrut (ok. 150 g), bez białych błonek, pokrojony na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
400 g wody
-
20 - 40 g miodu, płynnego20 - 40 g syropu z agawy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 szklankę
Sód
1 mg
Białko
1 g
Kalorie
159 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RÓŻOWE PRZEPISY
10 Przepisów
Polska
Polska