Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g di farina tipo 00
- 30 g di fecola di patate
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 200 g di mandorle pelate
- 300 g di zucchero
- 30 g di scorza di limone a pezzi (2 cm)
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 5 uova
- 110 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1828 kJ / 437 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r67118