Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
TM6 TM5 TM31

Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken

4.6 (7 ocen)

Składniki

Sri Lankan hot fruit chutney

  • 200 g white sugar
  • 900 g white vinegar
  • 30 g garlic powder
  • 30 g ground ginger
  • 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
  • 2 tsp sea salt
  • 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths

Roast chicken

  • 1200 - 1400 g whole chicken

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
11195.8 kJ / 2644.2 kcal
Białko
250.1 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
180.3 g
Tłuszcz nasycony
54.8 g
Błonnik
2 g
Sód
1001.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r670526