Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco

Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco

4.1 85 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 350 g di cavolfiori le cimette a pezzi piccoli
    350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo conchiglie
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccolo
  • 20 olive nere denocciolate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.1 g
Kalorie 1853 kJ / 443 kcal
Tłuszcz 17.6 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 59.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji