Urządzenia i Akcesoria
Tarta helada de crema de avellanas y mascarpone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 raciones
Składniki
Base de galletas
-
180 g de galletas maría (o napolitanas, digestive, etc.)
-
75 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
Relleno
-
75 g de avellanas tostadas
-
500 g de queso mascarpone
-
60 g de azúcar glas
-
400 g de crema de cacao y avellanas (p. ej. Nocilla®)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
341.4 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
3096 kJ /
740 kcal
Tłuszcz
52.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
32.3 g
Węglowodany
59.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tartas sin horno
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania