Spaghetti con la bottarga

Spaghetti con la bottarga

4.5 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 - 60 g di bottarga secca
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccante rosso, fresco
  • 350 g di spaghetti
  • 400 g di pomodorini a metà
  • 1 rametto di basilico fresco le foglioline pulite e asciugate
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 455 kcal / 1904 kJ
Białko 16.6 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 65.4 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji