Cauliflower Potato Salad
TM6

Cauliflower Potato Salad

4.6 (14 ocen)

Składniki

Potatoes and Cauliflower

  • 32 oz water
  • 24 oz baby gold potatoes, halved
  • 10 oz cauliflower florets

Hard Boiled Eggs

  • 5 large eggs, cold
  • water, to fill to 1 liter mark

Pickle Mixture

  • 4 oz red onion, in wedges
  • 8 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 4 oz dill pickle spears, in pieces (2 in.)

Bacon

  • 6 oz bacon, in pieces (1 in.)

Quick Aioli

  • 2 garlic cloves
  • ¼ tsp salt
  • 8 oz mayonnaise
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ¼ tsp celery seed
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • fresh chives, sliced, to garnish
  • ground paprika, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2330 kJ / 557 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
5 g
Sód
792 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r664636