Farfalle ai quattro formaggi

Farfalle ai quattro formaggi

4.1 81 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gorgonzola
  • 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
    50 g di Taleggio, a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di latte
  • 50 g di burro
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 543 kcal / 2272 kJ
Białko 22.7 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 58.4 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji