Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
TM6 TM5

Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão

4.6 (15 ocen)

Składniki

Recheio

  • 75 g queijo parmesão
  • 300 g água
  • ½ c. chá de sal
  • 100 g espargos verdes cortados em pedaços
  • 75 g crème fraîche
  • 5 g mostarda
  • 1 pitada de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • ½ limão, só a raspa

Massa

  • 250 g água, mais q.b. p/ vapor
  • 350 g farinha tipo 65
  • 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 15 g fermento de padeiro fresco
  • 8 g sal
  • Flor de sal q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1338 kJ / 320 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r660611