Chilli mussels with risoni
TM6 TM5 TM31

Chilli mussels with risoni

4.1 (17 ocen)

Składniki

  • 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
  • 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 2 anchovy fillets
  • 20 g olive oil
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 100 g dry white wine
  • 250 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g dried risoni pasta
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1469 kJ / 349.8 kcal
Białko
42.3 g
Węglowodany
26.4 g
Tłuszcz
7.4 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
3.2 g
Sód
1843.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r659866